HTML

belsotenger

Belső tengerünk: Zsófi és Tomás kalandozásai a Világban, utazások itt-ott, túrák kisebb és nagyobb hegyeken... Ez az életünk. tomiart@gmail.com

Kambodzsa 1. - Érkezés Phnom Penh-be

2009.02.01. 06:15 Tomásfa

Reggel hat óra, itt ülünk a Phnom Penh International Airport nevű műintézményben és indulunk a világ egyik csodájához: Angor Watba. Tegnap megvolt a romantikus egymásra találás Zsófival, majd igen kómás állapotban megtekintettük szlovák vendéglátóink árva, HIV-es gyerekek számára működtetett házait. Nagyon tetszett, amit csinálnak. Rögtön elkezdtem szövögetni terveim a hasonló jövőre nézve, ha esetleg lepattannánk otthonról... Az érkezésünk után egyértelműen látszik: Kambodzsa a harmadik világ része, pedig még csak a legfejlettebb részét láttuk. Még szokjuk, de nagyon tetszik eddig, a sörfogyasztásunk máris hozzánk méltó, megvolt az első tuk-tuk utunk is. Nagyon fáradt vagyok, Zsófi sokkal jobban bírja, úgy néz ki... Fosás még nem volt!

Az első jól megérdemelt sör Bangkokban 

   Gyerekek a szlovák szervezet házában

A ház udvara a gyerekek rajzaival

A férfiak előszeretettel néznek közösen sportműsorokat az éttermekben. A nők inkább dolgoznak.

Vizililiom, gyakori és szép dekoráció

Szólj hozzá!

Címkék: kambodzsa phnom penh

A bejegyzés trackback címe:

https://maradentro.blog.hu/api/trackback/id/tr8838669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása