HTML

belsotenger

Belső tengerünk: Zsófi és Tomás kalandozásai a Világban, utazások itt-ott, túrák kisebb és nagyobb hegyeken... Ez az életünk. tomiart@gmail.com

Kambodzsa 9. - Az utolsó nap

2009.02.11. 15:00 Zsócifa

Utolsó nap Phnom penh-ben. Tervbe vettünk egy-két kötelezőnek mondott látványosság megtekintését, mint Silver pagoda és társai, de mivel a hosszúujjút (pulóvert) otthon hagytuk, ezért a bóklászás maradt, ami meg a város méretéből kifolyólag elég hamar leférasztott minket. Így lyukadtunk ki még a délelőtti órákban a legutolsónak hagyott tervnél,  a Russian marketnél, ahol az ajándékok beszerzését gondoltuk. Nyers hústól kezdve ruhákig mindenfélét árultak. Alkudni kötelező volt. Szűk, labirintus szerű sikátorok jellemzték szerkezetileg. Néhány órácskánkba tellett mindez. És már vártuk az utána következő sört jutalmul, amit egy árnyas, szellős folyóparti bár teraszán töltötünk. Hát így búcsúztunk Kambodzsától. Délután négykörül útba vettük a repülőteret, hogy könnyes búcsút ejtve mindenki a saját útján hazajusson.

A központi piac modernista épülete

Füstölők minden mennyiségben

A helyi banán kisebb méretű, még zölden árulják

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maradentro.blog.hu/api/trackback/id/tr631014699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása